Familiale verzekeringen

Een fractie van een seconde volstaat om per ongeluk schade te veroorzaken aan derden. Dit zou u wel eens heel duur kunnen uitkomen. Om niet uw hele leven te moeten opdraaien voor een moment van onhandigheid, bestaat er gelukkig de verzekering BA Familiale of gezinsverzekering.

Naast de klassieke polis BA Familiale kan u ook nog onderstaande verzekeringen nodig hebben.

38756349_s.jpg

BA Familiale verzekering

Van zodra u zich in het verkeer begeeft met een gemotoriseerd voertuig zoals een auto, moto, brom- of snorfiets, vrachtwagen, … dan bent u wettelijk verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten.

Bekijk mogelijkheden
101759997_s.jpg

Verzekering huispersoneel

Een oppas voor uw kinderen, uw vrienden ontvangen, uw interieur onderhouden, een kamer in uw huis herinrichten of gewoonweg genieten van de eerste zonnestralen om wat in de tuin te werken? Een beetje hulp van buitenaf is altijd welkom.

Bekijk mogelijkheden
85825031_s.jpg

Verzekering pleziervaart

U heeft zopas een plezierboot gekocht? Of u bent reeds jaren verzekerd maar u wenst uw huidige waarborgen te vergelijken met de onze? Wij bieden u een waterdichte polis.

Bekijk mogelijkheden
62331851_s.jpg

Fiets verzekering

Als fietser bent u erg kwetsbaar en een ongeval is soms sneller gebeurd dan u denkt. Een gebroken ketting, een val of een aanrijding zijn geen uitzonderingen of zelfs een gestolen fiets hoort er jammer genoeg steeds vaker bij. De medische en materiële kosten kunnen hierbij erg hoog oplopen.

Bekijk mogelijkheden
73520197_s.jpg

Persoonlijke ongevallen

De polis Persoonlijke Ongevallen is een heel soepele polis: u kiest zelf uw waarborgen. Hebt u al een hospitalisatieverzekering? Geen probleem: de ongevallenverzekering en hospitalisatieverzekering vullen elkaar perfect aan. De ongevallenverzekering voorziet bijv. ook een vergoeding bij blijvende letsels.

Bekijk mogelijkheden
66900621_s.jpg

BA paard

Wanneer u 1 of meerdere paarden bezit, kan u zich beter laten verzekeren voor uw burgerlijke aansprakelijkheid naar derden. U bent trouwens steeds verantwoordelijk voor de dieren die u bezit of onder uw bewaking heeft.

Bekijk mogelijkheden
16011846_s.jpg

Uitvaart verzekering

Iedereen denkt wel eens na over uw zijn eigen begrafenis of crematie en waarschijnlijk heeft u daar ook uw eigen ideeën over. Misschien wilt u uw eigen begrafenis plannen. Maar met de kosten van uw begrafenis wilt u uw nabestaanden liever niet lastig vallen.

Bekijk mogelijkheden
35066477_s.jpg

Reisbijstand annulatieverzekering

U wenst een annulatie verzekering , bagageverzekering, bijstand voertuigen. Vertrek zeker goed verzekerd op reis.

Bekijk mogelijkheden