Auto verzekeringen voor particulieren

Auto, moto, brommer, vrachtwagen, … van zodra u de openbare weg gebruikt met één van deze voertuigen, bent u wettelijk verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. De basiswaarborg is de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid voor motorrijtuigen of kortweg BA motorrijtuigen. Naast deze waarborg kan u aanvullende waarborgen afsluiten naargelang uw behoeftes en verlangens zoals Omnium, Bijstandsverlening, ...
37784020_s.jpg

BA Motorrijtuigen

Van zodra u zich in het verkeer begeeft met een gemotoriseerd voertuig zoals een auto, moto, brom- of snorfiets, vrachtwagen, … dan bent u wettelijk verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten.

Bekijk mogelijkheden
31707882_s.jpg

Omnium verzekering voertuigen

U kan rekenen op een vergoeding van uw omniumverzekeraar wanneer u bvb zelf in fout bent, of bij ongevallen waarbij de tegenpartij vluchtmisdrijf gepleegd heeft, schade door glasbraak, diefstal, … uw omniumverzekering betaald dit allemaal behalve de eventuele vrijstelling.

Bekijk mogelijkheden
46908481_l-e1532465704723.jpg

Ongevallen bestuurder

Als bestuurder van een motorvoertuig wordt u dankzij deze polis vergoed voor de lichamelijke letsels die u bij een verkeersongeval oploopt.

Bekijk mogelijkheden
38466889_s.jpg

Bijstand voertuigen binnen- en buitenland

U reist vaak met de wagen in het buitenland? U wenst pechverhelping in België voor uw wagen of motorfiets? Met een bijstands- of pechverzekering wordt u 7 op 7, 24 op 24 geholpen in zowel binnen- als buitenland.

Bekijk mogelijkheden