Wat u over AC Verzekeringen moet weten

Reeds meer dan 25 jaar staat AC Verzekeringen garant voor een onafhankelijke en klantgerichte aanpak. Elke verzekering, belegging, krediet of hypotheek wordt voor u op maat samengesteld na een grondige analyse van uw wensen en noden. Wij vergelijken de verschillende mogelijkheden en stellen u daarna de meest geschikte oplossing voor, zowel qua premies als qua voorwaarden. Volgend op onze goede ervaringen werken wij vaak samen met grote maatschappijen zoals AXA, AG Insurance, Vivium, Europ Assistance, DKV, etc. omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze maatschappijen de klant steeds centraal plaatsen.

Dankzij zijn gunstige ligging langs de grote ring van Hasselt is AC Verzekeringen zeer goed bereikbaar. Wij helpen u graag bij U aan huis of tijdens de kantooruren in de Gouverneur Verwilghensingel
30/4 maar ook erna verwelkomen wij u er graag op afspraak. Onze medewerkers nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en uw vraag om te zetten in een concreet aanbod. Wij houden ons eraan het vertrouwelijk karakter van uw dossier niet te schaden en zo een goede relatie op te bouwen met onze klanten. Niet voor niets is ons klantenbestand door de jaren heen onophoudelijk gegroeid en dit willen wij blijven behouden.

AC Verzekeringen tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en evraring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Wat doet AC Verzekeringen nog meer voor u

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website. Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op onze contact pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren.