Over ons

Wat u over AC Verzekeringen moet weten.

Reeds meer dan 25 jaar staat AC Verzekeringen garant voor een onafhankelijke en klantgerichte aanpak. Elke verzekering, belegging, krediet of hypotheek wordt voor u op maat samengesteld na een grondige analyse van uw wensen en noden. Wij vergelijken de verschillende mogelijkheden en stellen u daarna de meest geschikte oplossing voor, zowel qua premies als qua voorwaarden. Volgend op onze goede ervaringen werken wij vaak samen met grote maatschappijen zoals AXA, AG Insurance, Vivium, Europ Assistance, DKV, etc. omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze maatschappijen de klant steeds centraal plaatsen.

Op onze website vindt u niet alleen meer theoretische uitleg over onze verschillende producten. U vindt er eveneens een groot aantal praktische documenten en voorbeeldformulieren die u eenvoudig begeleiden in geval van schade of gewoon wanneer u meer informatie wenst, zoals het Europees aanrijdingsformulier, inschrijvingsprocedures voor voertuigen, e.d. Uiteraard kunt u nog steeds bij een van onze medewerkers terecht om het formulier te helpen invullen. En bij schade komen wij ter plaatse om u de nodige bijstand te bieden.

Dankzij zijn gunstige ligging langs de grote ring van Hasselt is AC Verzekeringen zeer goed bereikbaar. Wij helpen u graag bij U aan huis of tijdens de kantooruren in de Gouverneur Verwilghensingel 30/4 maar ook erna verwelkomen wij u er graag op afspraak. Onze medewerkers nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en uw vraag om te zetten in een concreet aanbod. Wij houden ons eraan het vertrouwelijk karakter van uw dossier niet te schaden en zo een goede relatie op te bouwen met onze klanten. Niet voor niets is ons klantenbestand door de jaren heen onophoudelijk gegroeid en dit willen wij blijven behouden.

AC Verzekeringen tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en evraring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • Onafhankelijkheid: steeds aan de beste premies en voorwaarden mogelijk door het vergelijken van verschillende maatschappijen
  • Vertrouwelijk
  • Uitgebreide kennis met meer dan 25 jaren vakkennis
  • Goede bereikbaarheid door de gunstige ligging langs de grote ring te Hasselt
  • Bijstand na schade
  • Voldoende parkeergelegenheid

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

We nemen contact met u op. Als onafhankelijk verzekerinsgmakelaar staan we voor u klaar.

Steeds tot uw dienst,

Uw verzekeringsadviseur.